Mi az a PRAWTEIN® C60 és a PRAWTEIN® C60 PLUS?

Mi az a PRAWTEIN® C60 és a PRAWTEIN® C60 PLUS?

A BEWIT® nevű cseh cég azon kevés vállalkozások közé tartozik a világon, amelynek kínálatában hosszú fejlesztési folyamatot követően, megtalálhatók az előállításáért Nobel díjjal jutalmazott C60 fullerén molekulát is tartalmazó termékek. Ezek a PRAWTEIN® C60 és aPRAWTEIN® C60 PLUS, amelyek kategóriájukban világelsők.

Mindkettőnek a C60 fullerén molekula az alap hatóanyaga és még közel félszáz, egészen kiváló természetes alkotóelemük is van. Összetételüket és a különleges spagyrikus előállítási eljárást a BEWIT® szabadalmaztatta és a termékeket a világon egyedülállóként forgalmazza!

A két PRAWTEIN® C60 termék összetevői között BIO és RAW minősítésű természetes növényi olajok, gyógynövény és illóolaj hatóanyag kivonatok, szuperélelmiszerek, találhatók.

A BIO minősítéshez meg kell felelni az ökológiai gazdálkodásra vonatkozó EU-s és hazai rendeleteknek és az adott nemzetközi feltételrendszer egyéb követelményeinek is.

A RAW azaz nyers minősítés azt jelenti, hogy az összetevő az előállítása során minden értékes tápanyagot élő, azaz, enzimes formában megőrzött és a legmagasabb minőséget képviseli.

Ebben a kétféle összeállításban az alkotók nemcsak a C60 fullerén tudományosan igazolt ismert egészségügyi hatásait erősítik, hanem a sajátjukat is megsokszorozzák!

Javasolt felhasználás (tudományos és természetgyógyászati ismeretek, tapasztalatok alapján)

 • Vírusos és bakteriális légúti fertőzésekhez (Covid előtt, alatt, után)
 • Salaktalanításhoz, méregtelenítéshez, testidegen elemek, (pl. tüskefehérje) megkötéséhez és a szervezetből történő kivezetéséhez
 • Káros ionizáló sugárzások (pl. 5G) hatásainak kiküszöböléséhez
 • Leromlott, stresszterhelt állapot univerzális javításához (vitalitás és hangulat emelése energiaszegény lelkiállapotban, alvásminőség javításához, fejfájáshoz)
 • Szív és keringési rendszerhez (magas vérnyomás, szívműködés stb.)
 • Mozgásszervi elváltozásokhoz (izom, ízület)
 • Életminőség javításához, életkor meghosszabbításhoz (kísérleti egereknél 2x életkor)
 • Krónikus és neurodegeneratív betegségekhez (daganat, Szklerózis multiplex, Alzheimer-, Parkinson-kór stb.)
 • Az emésztő és anyagcsererendszer zavaraihoz - cukorbetegség, édességvágy, étvágy (testsúly) normalizáláshoz
 • Allergia, asztma és ekcéma esetén
 • Bőrfelületi elváltozásokhoz, (aknék, bőrbetegségek, sejtszintű bőrmegújítás, fiatalítás)
 • Hajnövekedési problémákhoz

A C60 fullerénen kívül mindkettőnek a fermentált, pörköletlen kakaóbab az alapja, amelytől teljesen egyedülálló igen finom csokoládéízű krémként alapvetően eltér az eddigi kapszulás, tablettás, vagy poralakú termékektől.


Adagolási javaslat

Állapottól függően egy kis (mokkás) kávéskanállal naponta háromszor. Az üveg nyakát úgy alakították ki, hogy egy kávéskanálnál nagyobb kanál, ne férjen bele.

Miben azonosak?

BIO RAW, fermentált, 100% -ban természetes pörköletlen kakaóbab, amely alapkomponensük a C60 fullerénen kívül. A napon szárítás után a kakaóbabok héját lehántják, és tollhegynyi darabokra zúzzák. Ezeket azután egyéb nyersanyagokkal a legkíméletesebb módszerrel egyenletes masszává őrlik és több mint 50 féle összetevőt tartalmaznak!

Aktív szén - ősidők óta használt rendkívüli abszorpciós képességgel rendelkező természetes anyag, amely megköt minden idegen anyagot és segít azokat eltávolítani a szervezetből. Különös tekintettel a károsító rothadó melléktermékre, méreganyagokra és baktériumokra.

Huminsav - természetes biológiai anyag, amely számos kellemetlen állapot hatékony megoldása. Külön kiemelendők az immunmoduláló, gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatásai.

Sikiminsav - hatékony, biológiailag aktív anyag a japán ánizs és a fenyőtűk anyaga, amely nagy érdeklődést váltott ki az orvosbiológiai kutatás számos területén, Immunerősítő, gyulladáscsökkentő, emésztésjavító, vizelethajtó. Az egyik legjobb természetes köptető és hurutoldó. Köhögés, hörghurut és asztma, de reuma esetén is használják különösen influenzajárványok idején. A hagyományos kínai orvoslás is kiemeli erős influenza elleni hatását,

Moringafa levél - a "csodafa", ahogy nevezik! A szupertáplálékok szűk családjába tartozik a benne található 136 létfontosságú tápanyag miatt. Szinte minden részét közvetlenül fogyasztják, vagy hatóanyagként használják a hagyományos ajurvédikus növényi szerekben.

Fermentált natto bab - hagyományos japán étel, amelyet a erjesztés folyamatának eredménye és amelyet nagy mennyiségű természetes hatóanyag és vitamin jellemez. Akár 100-szor több K2-vitamint tartalmaz, mint más fermentált élelmiszerek. Egy másik előny a pirrolokinolin-kinon (PQQ) jelenléte, amely részt vesz a mitokondriumok megfelelő működésében. [5]

Egyedülállóan különlegesek a DIAMOND, a GOLD és a LIGHT ESSENCE egyedi összetételű komplex energo-információs rendszerek, amelyek gyártásánál 24k aranyat használnak. A különleges gyártási folyamatok azonban a BEWIT® szabadalomvédett gyártási titkai.

Miben különböznek?

A fentieken kívül a PRAWTEIN® C60 PLUS-ban további nagyon különleges alkotók vannak, amelyek a PRAWTEIN® C60-hoz képest nagyobb hatékonyságot biztosítanak!

Tömjénolaj - már a Bibliában is említett természetes illóolaj, felemelő illattal. Sokrétű gyógyhatása a természetben előforduló több száz összetevő szinergikus kombinációjának eredménye.

A tömjén egyik fontos összetevője a boswelliasav, amely számos krónikus betegség esetén kínál hatékony megoldást.

Spirulina alga a tökéletes táplálék - az űrhajósok étele! Az egyik legősibb létforma, kb. 4000 vitális anyagot tartalmazó zöld szuperélelmiszer több vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, mint bármely más táplálék. Különösen kiemelkedő a fehérjék előállításához szükséges teljesértékű aminosav tartalma, emiatt a vegetáriánusok számára nélkülözhetetlen étrend kiegészítő.

Természetes jódot, vasat, nagy mennyiségű vitamint, köztük B, C és E-vitamint tartalmaz. Olyan, alapvetően szükséges ásványi anyagok bevitele is biztosítható vele, amelyek csak nyomokban vannak jelen a közönséges élelmiszerekben. Igen nagy mennyiségben tartalmaz omega-3 zsírsavat és nyomelemeket. A klorofill vérlúgosító hatású és az A-vitamin provitaminja: a béta-karotin hatékony forrása Kiemelkedő a szabadgyök megkötő baktériumölő hatása.

Chlorella alga a "méregmágnes!" Az algafajok sokasága közül kiemelkedik, mert legfőbb hatását a szervezet nehézfémektől való megtisztítását folyamatában igazolták. Kiemelkedő a méreg megkötő hatása, minden ismert mérgező fém és környezeti méreg jelenléte esetén javítja és aktiválja a szervezet méregtelenítő funkcióit. Az egyik legjobb természetes jód, kálium és ásványi anyagforrás. Számos nyomelemet tartalmaz.

A két alga egyidejű használatának mindenképpen komoly létjogosultsága van.

A PRAWTEIN® C60 összetétele: 3 komplex, 19 szuperélelmiszer,6 növényi olaj, 2 illóolaj.

A PRAWTEIN® C60 PLUS: 3 komplex, 21 szuperélelmiszer,6 növényi olaj, 3 illóolaj.

Minden túlzás nélkül állítható, hogy nincs olyan leromlott szervezet, amelynek ne nyújtanának hathatós támogatást! Különösen hatékonyak a hosszú ideje fennálló, krónikus betegségeknél.

Ennek első és legfőbb oka az, hogy egyedülállóan magas antioxidáns tartalmának köszönhetően semlegesíti és kivezeti a sejtszintű öregedést savasodást és gyulladást okozó szabadgyököket, testidegen anyagokat, a sejtek elektronháztartása egyensúlyba kerül, ezáltal helyes vezérlő élettani információkat kapnak a működésükhöz.

Második oka az, hogy megszűnteti a minden betegség alapját képező savasodást. Ebben fontos szerepet játszanak a spirulina és a chlorella algák, valamint a moringa klorofilltartalma, amely a legkiválóbb lúgosító és "felturbózza" az oxigénben dús vér képződését.

Harmadik oka az, hogy a sejtszintű savasodás, a helytelen táplálkozás és életmód, valamint a stressz állandó, un. "preklinikai" gyulladásos állapotot tart fent, de a készítmény Omega-3 tartalma rendkívüli gyulladáscsökkentő hatásától, a járványszerűen terjedő, de nem fertőző krónikus betegségek (pl. szív-, és keringési-, mozgásszervi-, allergiás) a normalizálódó immunrendszer öngyógyító hatásának következtében rendeződnek.

Negyedik oka az, hogy az összetevők kiváló salaktalanítók és méregtelenítők. Segítségükkel a hosszú ideje leterhelt gyomor, bél - hasnyálmirigy - máj - epehólyag rendszer tehermentesül, a zsírba csomagolt mérgek kiválasztódnak, a vizelettel és a széklettel eltávoznak, amitől a testsúly magától a normális élettani szintre áll.

Ötödik oka az, hogy az egyoldalú táplálkozás miatt vitamin-, ásványi anyag-, és nyomelem hiányos szervezet olyan igazi építőelemekhez jut, amelyekkel egészséges sejteket, szöveteket és szerveket tud építeni!

Hatodik oka az, hogy a készítmény élő növényi enzimei segítik az anyagcsere folyamatok lejátszódását, és az így felszabadult hatalmas energiát a szervezet a regenerálódásra tudja fordítani!

Röviden összefoglalva: a PPRAWTEIN® C60 és a PPRAWTEIN® C60 PLUS mindenben segíti a szervezet helyes vezérlő élettani folyamatainak regenerálódását - vagyis az öngyógyító képességének helyreállítását - ami a többi munkát elvégzi magától!

Alkalmazását a panaszok megszűnéséig, illetve addig érdemes folytatni, amíg a szervezet egyensúlya helyreáll!

Az összetétel alapján mindkét termékúgynevezett SUPERFOOD, de nevezhetjük az "Örök élet elixírének", vagy az "Életfogytig egészség" fenntartójának is!

© 2022 Varga Sándor - természetgyógyász
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el