Hogyan védekezhetsz a „kórokozók” ellen?

Mindjárt az elején leszögezem, hogy az írásnak egyetlen célja van: a korrekt tájékoztatás! Semmilyen szinten nem számít az, hogy ki mit gondol az elmúlt két és fél év eseményeiről, beolttatta-e magát, vagy sem, ellenzi-e vagy sem.

Egyetlen dolog számít csak, az, hogy szeretnéd-e megőrizni az egészséged, avagy sem?

Sajnos a hivatalos tájékoztatási források kizárólag az úgynevezett kórokozók miatti "félelem cunamijának" hullámokban történő gerjesztésével foglalkoznak az eredeti feladatuk - a korrekt tájékoztatás helyett, ezért nézzük az alapvető tényeket.

Mi a kórokozó?

"A kórokozó, vagy idegen szóval patogén, olyan prion, vírus, baktérium, gomba, növény vagy állat, amely élősködő életmódot él, és a gazdán (pl. emberen) megtelepedve, annak testén/testében élve és szaporodva betegséget okozhat. A kórokozási képesség mértéke, a patogenitás, fajon belül is igen változatos lehet."

Mivel harmadik éve csak egy kórokozóval fenyegetnek ezért nézzük meg, hogy mi a vírus?

"A vírus szubmikroszkopikus biológiai forma, amely nem sejtes felépítésű, nincs saját anyagcseréje és csak parazitaként az élőlények sejtjeit felhasználva reprodukáltatja magát. Mivel minden tekintetben a gazdasejttől függ ezért képtelen azon kívül szaporodni.

A vírusok ellen az élőlények immunrendszere védekezik."

Érthetően fogalmazva: a vírus nem élőlény, nincs anyagcseréje, önmagától nem képes szaporodni, csak az élőlények sejtjeinek átadott biológiai információt másoltatja le, amitől az elpusztul!

Ami a legfontosabb: védelmet ellene csak a kifogástalan immunrendszer ad!

Ebből világosan következik a feladat: legyen jól működő immunrendszered!

A védekezés első lépése nem valamilyen kémiai szer, készítmény, vagy oltás alkalmazása, hanem annak felismerése, hogy a járványokban elhunytak többségének halálát a FÉLELEM MIATT GÁTOLT MŰKÖDŐKÉPESSÉGŰ IMMUNRENDSZER okozta.

Ennek az oka végtelenül egyszerű. Klinikai mérések kimutatták, hogy az aggodalom, a szorongás, vagyis a félelem tartósan legyengíti az immunrendszer működését.

"A koronavírus járvány miatt a felszíni félelmek mellett olyan mély szorongások is keletkeztek, amelyekre nem is derül fény, akkor sem, ha testi tüneteket okoznak" - mondta a Palásti Flóra, a Budai Egészségközpont pszichológusa.

"A szorongás "elvonja" a szervezet figyelmét a kórokozók elleni védekezésről, mert arra koncentrál, hogy megküzdjön a stressz okozta "harcolj vagy menekülj" helyzettel. A szorongás ugyanis jól mutatja, hogyan kapcsolódik össze a test és a lélek" - tette hozzá Palásti Flóra.

"Az idegrendszer, a hormonháztartás és az immunrendszer szoros kapcsolatban van: a krónikus szorongás következtében fellépő hormonális változások nagyrészt agyi struktúrákhoz kötődnek, és kölcsönhatásban vannak egyéb idegrendszeri és immunrendszeri folyamatokkal" - magyarázta Palásti Flóra.

"A tehetetlenség érzése növeli a stresszhormonok képződését, ami megzavarja az alvást, felborítja a bioritmust, korlátozza a szexuális funkciókat és megakadályozza a kórokozókkal szembeni ellenállóképességet is, amire pedig a járványhelyzetben nagy szükségünk lenne. A hosszútávú szorongás következményei ráadásul nem feltétlenül fordíthatók vissza!"

Köszönjük doktornő! Sokat segítettél!

Innen már csak egy lépés, hogy helyre tegyük a félelem kérdését.

Michael Bernard Beckwith a kaliforniai Beverly Hills -i Agape Nemzetközi Lelki Központ alapítója és igazgatója erről így vélekedik. "Az aggódás olyan, mintha kamatot fizetnél olyan pénzért, amit még nem vettél kölcsön! Az aggódás fordítva imádkozás. Azért imádkozol, amit nem akarsz, hogy megtörténjen, így pont azt hozod létre, amit szeretnél elkerülni!

A félelem a legrosszabb forgatókönyv kivetítése a jövőre, ami szorongást kelt. Az emberek szeretnének megszabadulni a félelemtől, de nem tudják hogyan?

Ne felejtsük el, hogy a félelem az energia egyik fajtája.

Ha létre akarjuk hozni a magunk számára az un. "legjobb eset forgatókönyvet", akkor azt kell elkezdeni kifejleszteni. El akarunk indulni a vízióink és az álmaink irányába, de magunkkal visszük a félelmeinket. Nem próbáljuk megállítani nem akarunk megszabadulni tőle.

A félelem azért van ott, mert az ego azt látja, hogy az ismeretlen birodalmába léptél, ezért létrehozza a félelem egy szintjét, hogy abban a jelenlegi paradigmában tartson, ahol ő otthon van és kényelmesen érzi magát.

Tehát a félelem gyakran csak annak a jelzője, hogy önmagadnak egy nagyobb kifejeződésébe akarsz lépni, de az ego ezt nem tudja."

Mitől fél az ember? AZ ISMERETLENTŐL!

Hogyan lehet megszabadulni a félelemtől? AZ ISMERETLEN MEGISMERÉSÉVEL!

Tehát a címben szereplő kérdésre a válasz: TEDD RENDBE AZ IMMUNRENDSZERED!

Hogyan?

Az immunitás azt jelenti: védettség. Az immunrendszer helyes működésének alapja az élet-öröm feltételek nélküli napi megélése.

Lelkileg akkor vagyunk a legbiztonságosabb, legvédettebb állapotban, amikor teljesen tökéletesnek, egésznek és kereknek érezzük, tapasztaljuk a körülöttünk levő világot.

Ez csak abban az esetben jön létre, amikor a mindennapi életörömöt megéljük és megtapasztaljuk. Ennek következtében békesség, megelégedettség jár át bennünket, ami pedig harmonizálja a belső tüzet. Ennek a belső tűznek az egyensúlyában lesz leginkább tökéletes az immunrend-szer. Azonban az ember nem képes felhőtlenül örülni, mindig valamilyen feltételt szab, ami megakadályozza ebben. Folyamatosan negatív érzelmekkel és gondolatokkal állít gátat ennek az érzésnek, pedig amit nem tud befolyásolni, azt el kell engednie, amit csak ő tud megtenni!

Az immunrendszer működési zavarainak lelki hátterében az érzelmi és mentális elfojtások, az életöröm napi megélésének a hiánya áll!

A megismeréssel, a tudatos érzelmi és mentális viselkedéssel létrehozott belső harmónia után a következő lépés, megadni a fizikai testnek is azt, ami jár neki! Gyulladáscsökkentő táplálkozással és étrend-kiegészítők alkalmazásával napi szinten megadni a szükséges tápanyagot,

Erre a legjobb a "a HÁROM TSTŐR!" a BEWIT® C60 PLUS, a BEWIT® BEVA és a BEWIT® AVA együttes alkalmazása.

A C60 PLUS vírusok és a tüskefehérjék ellen, a BEVA-ban levő (Before Vaccination = oltás előtt) szupertáplálékok az immunrendszer felkészítésére, az AVA-ban levők (After Vaccination = oltás után) pedig az utóhatások közömbösítésére ajánlottak.

A kiválóCTEO olajok közül a BODY GUARD a vírusok elleni fizikai védelemre, a BREATH légzésjavításra, köhögéscsillapításra, a BYF és a COLWIT influenzára, a BYFEV lázcsillapításra javasolt!

A lélek erősítésére a CTEO olajok közül a PEACE, a MIRACLE, az I'M HAPPY ajánlott, az ANTIS. A COURAGE és a CONFIDENCE pediga félelem leküzdésére javasolt.

Mivel a média már elkezdte az újabb, sokadik vírushullám beharangozását, ezért a legjobban teszed, ha máris beszerzed őket magad és a szeretteid számára! A legjobb, ha minél előbb megrendeled, mert senki sem tudja, hogy milyen szigorítások és tiltások léphetnek érvénybe!

Vissza Tudástár - tartalomjegyzék

© 2022 Varga Sándor - természetgyógyász
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el