A kiegyensúlyozott párkapcsolat titka

Már az első mondatnál leszögezem, hogy holiszta természetgyógyászként ezúttal elsősorban nem a lélek rejtelmeivel fogok foglalkozni, hanem azzal, amin még a legnagyobb szerelem is elbukhat: az egészséges szexuális élettel!

Nincs az a lángoló szerelem, az a tökéletes megbecsülése a másiknak, amelyik ne fulladna kudarcba, ha a test nem kapja meg a maga jussát - a szexet! Felejtsük el a prüdériát, az álszemérmet és ismerjük be, hogy ez egyre többször jelentkező probléma!

A közhiedelem szerint egészséges embereknél a serdülőkorban megjelenő nemi vágy változatlan módon erős marad egészen időskorig, amikor teljesen megszűnik.

Ez többszörösen is téves elképzelés.

A férfiak általában kamaszkoruk végén, fiatal felnőttkoruk elején vannak szexuális aktivitásuk csúcsán, innen kezdve szexuális érdeklődésük csökkenni kezdhet.

Nőknél a szexuális aktivitás csak lassabban növekszik: a nők kamaszként és a fiatal felnőttként még szexuálisan nem olyan aktívak, mint a férfiak. Ebben az időszakban tehát a fiúk több szexuális együttlétet kívánnak, mint a lányok.

A nők harmincas éveikben érnek szexualitásuk csúcsára - akkor, amikor az azonos korú férfiak nemi vágya a korábbiakhoz képest már akár csökkenésnek is indult.

Kb. a negyvenes éveiktől a libidó szintje kiegyenlítetté válik a férfiaknál és a nőknél, s a nemi vágy folyamatosan megmaradhat - a közhiedelemmel ellentétben - a késő öregkorig is.

Sajnos a XXI. században - bátran ki merem jelenteni - az élet alapvetően megváltozott a mérhetetlen környezetszennyezés, az elviselhetetlenné fokozódott stressz, egzisztenciális problémák, az elhízottság és más hasonló okok miatt ez ma már KARDINÁLIS PROBLÉMA, ami a legszeretetteljesebb kapcsolatokat is tönkreteszi.

A lanyhult libidó mindkét oldalon felléphet, főleg hosszabbtávú kapcsolatoknál, bizonyos életkor és testsúly felett és számos krónikus betegség velejárójaként. Komoly lelki és párkapcsolati problémákat okoz, ha valaki huzamosabb időn keresztül nem kívánja a szexet. Ennek többféle oka is van, ahogy az előbb felsoroltam, de van még egy pár kevésbé ismert.

Dr. Bérczy Judit, a Budai Endokrinközpont endokrinológus főorvosa elárulta, hogy hormonális problémák is okozhatják az összebújások hanyagolását. A kevesebb és nem kielégítő intim perc oka pajzsmirigyproblémák, prolaktinszint emelkedés vagy tesztoszteronszint csökkenés következménye is lehet.

Van-e erre a problémára valamilyen BEWIT megoldás?

IGEN - VAN!

Az alap: a BEWIT PRAWTEIN® C60 PLUS tömjénnel! Mint a jelenleg ismert leghatékonyabb antioxidáns a sejtegészség helyreállításával megindítja a szervezet önregeneráló képességét. Mint ismeretes, minden betegség alapja a sejteken belüli savasodás és azt követő sejtszintű gyulladás, amely tovább terjed a szövetekre, szervekre, szervrendszerekre, A C60 Plus sejtszinten "tesz rendet" ezért ilyen RENDKVÜL HATÉKONY ez a készítmény!

Ősidők óta ismertek a nemi vágyat, libidót fokozó, teljesítménynövelő természetes eredetű készítmények. A BEWIT fejlesztőgárdájának köszönhetően több ilyet is találunk a palettán.

A BEWIT PRAWTEIN® SUP-ER-MAN, ahogy ebből a zseniális mozaikszóból is kiderül,összetétele alapján a szexuális vágy, a lobidó serkentésére készült. Érdemes egyesével megvizsgálni, hogy mennyi olyan alkotója van, amelyek mind megfelelnek ezeknek a feltételeknek.

A BEWIT PRAWTEIN® C60 Plus mellett használt SUP-ER-MAN és a BEWIT CTEO® SUP-ER-MAN illóolaj keverék sok vásárló elismerését vívta már ki!

A kiváló minőségű illóolajokból összeállított BEWIT SUP-ER-MAN szinergikus illóolaj keverék, a stressz hatásainak, és a negatív érzelmek csökkentésén túl jótékony hatású a férfiak erekciójának segítésére.

Ezek hatását is lehet fokozni, ha a hálószobában működtetett intimhangulatú világítással kombinált diffúzorban még használjuk a BEWIT EROS esszenciális olajkeveréket is!

Gondosan kiválasztott és minőségi összetevőkből álló esszenciális olajkeverék, amelyet "szerelem olajnak" is neveznek. A keverék többek között tartalmaz pálmarózsát, gerániumot, pacsulit, koriandert és ylang ylangot. Ezek az összetevői egy ismert afrodiziákumnak, amely érzéki, egzotikus, virágillatú és enyhén fűszeres illatharmóniájának köszönhetően egyedülálló.

Az EROS támogatja az érzékiséget, ösztönösséget, a képzelőerőt és az inspirációt, egyúttal ellazít és felélénkít. Segít az eufória előidézésében. A stressz hatásainak, és a negatív érzelmek csökkentésén túl jótékony hatású mindkét fél libidójának stimulálására és a férfiak erekciójának segítésére.

A vásárlói vélemények és tapasztalatok alapján ezek az állítások valódiak! Sokan használják ezeket illatszerként, ami a külvilágra is hatással van.

Mindkét nemre gondolván a BEWIT kifejlesztett és forgalmaz még két holisztikus kozmetikumot is a növényi rügykivonatokat tartalmazó - 50 ml-es koncentrált szérumot a nők számára a BEWIT® INTIM LOVE-ot, a férfiak számára pedig a BEWIT® SUP-ER-MAN-t.

Mindkét nem képviselői magukkal hordhatják ezeket a "csodaszereket", hiszen egy adott helyzetben alkalmazva nagyon nagy segítséget jelenthet a kellemes órák eltöltésében.

Nos, látható, hogy micsoda kincsestár van a kezünkben?

Próbáljátok ki és adjátok közre a tapasztalatokat, mert ezzel sok embernek adhattok komoly segítséget!

Vissza

© 2022 Varga Sándor - természetgyógyász
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el